Almost time for Cambridge

Almost time for Cambridge

Deze hele week staat volop in het teken van het doen van alle voorbereidingen voor mijn trip naar Engeland aankomende zondag, Cambrdige om precies te zijn. Ik kijk er onwijs naar uit. Een week ertussen uit is precies wat ik nodig heb!

Zondagmorgen moet ik al om 06.00 op Eindhoven airport zijn, om om 08.00 te vliegen. De hele zondag mogen we zelf naar wens indelen. Maandagochtend tot en met donderdag hebben we Engelse les van 09.00 tot 13.00. De middagen en de avonden mogen we zelf indelen. Zelf wil ik ontzettend graag naar Londen. Hier heeft mijn moeder twee jaar gewoond in haar jongere jaren, nog voor ze mij en mijn zus kreeg.

Ik ben erg benieuwd naar de Engelse cultuur, het eten, de mensen, maar waar ik vooral naar uitkijk is de high tea met scones waar Engeland bekend om staat. Toen ik op de basisschool zat in Amstelveen is er één keer een Engelse themaweek geweest, waar onder andere scones waren.

Verder is er nog van alles waar ik research naar moet doen voordat ik daadwerkelijk aankomende zondag vertrek. Onder andere wat voor weer het de hele week gaat worden, een abonnement op de bus daar, waar je lekker en leuk kan eten voor niet al te veel geld, maar misschien nog wel het belangrijkste, hoe ik een extra bundel kan afsluiten voor internet gedurende de 7 dagen dat ik daar verblijf.

Ik ben erg benieuwd naar het gastgezin waar ik verblijf. De tweede meiden met wie ik op een kamer zit, zijn erg aardig. Alleen ben ik niet zo goed in namen, dus ik ben hun naam alweer kwijt…

Als iemand ervaring heeft met Cambridge of Londen, graag even hieronder laten weten hoe je ervaring was, waar je rekening mee moet houden, hoe het uitgaan in Engeland is etc.

cambridge_map

winkelstraat cambrige

uitgaan londen

Lots of love, Sophia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *