De struggles van brillen- en lenzendragers

De struggles van brillen- en lenzendragers

Oke, zometeen volgen gebeurtenissen die elk persoon die een bril of lenzen draagt, herkent. The struggle is real!

Irritaties bij een bril:
1. De afdruk net onder je ogen op de plek waar de bril heeft gezeten, waardoor je een soort rodige plek krijgt.
2. Het moment dat je buiten op straat loopt en het opeens heel hard begint te regenen, zelfs zo erg dat je hele bril beslaat, met als gevolg dat je amper zicht hebt.
3. Het moment dat je wakker wordt en je impulsief wil grijpen naar je bril, maar je grijpt mis, want je ziet echt geen ene donder zonder bril. Of tegen een muur opbotsen, omdat je deze niet zag.
4. Voor de vrouw; je make-up is minder goed zichtbaar. 1 tip; je zou je mascara dikker kunnen aanbrengen en meer oogpotlood onder of boven het ooglid aanbrengen.
5. Mensen verwachten dat je alles weet, want mensen associëren een bril met slimheid en een nerd. They couldn’t be more wrong…

bril irritaties

Irritaties bij lenzen:
1. Het moment dat je op het punt staat om de lens aan te brengen in je oog en hij glijdt uit je handen.. Voor de mensen met enorm slecht zicht zonder bril is dit een ramp (mezelf hierin meeberekend). Je gaat dan bukkend op de grond, wanhopig overal kijken. Uiteindelijk vind je de lens wel, maar niet zonder een paar blauwe plekken te hebben opgelopen.
2. Het moment dat je buiten loopt of fietst, je geniet van het zonnetje, en opeens komt een kleine vlieg in je oog. Waardoor je superveel pijn hebt, het steekt en je kunt amper zien.
3. Het moment dat je na een flinke avond stappen zo moe bent dat je vergeet dat je uberhaupt lenzen hebt en met lenzen in slaapt. Dit is overigens mijzelf ook vaak genoeg overkomen, meestal zonder problemen, maar het is zeker geen aanrader.
4. Het moment dat je erachter komt dat je je lenzen binnenstebuiten hebt aangebracht en je op dat moment al van huis bent, waardoor je je de hele dag gaat afvragen; ligt het nou aan mij? Lees ik dat wel goed?
5. Als je bijvoorbeeld aan het ene oog meer sterkte hebt dan aan de ander en je de lens in het verkeerde oog aanbrengt, met als gevolg dat je de dag maar goed ziet met één oog. Niet echt ideaal.

Hangend-ooglid-door-zachte-lens

Liefs,
Sophia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *