Dim sum experience

Dim sum experience

Afgelopen zaterdag heb ik genoten van Dim Sum. De naam van het restaurant is: Oriental City. Het zit op de oude doelenstraat in Amsterdam. Het is altijd erg druk. Je krijgt een nummer, en dan moet je met je gezelschap op de gang wachten tot je aan de beurt bent. Het personeel vond ik erg aardig.

Maar goed, wat je natuurlijk echt wilt weten is of de Dim Sum hier een aanrader is. En dat is het zeker! Dim Sum zijn tapas uit de Aziatische keuken, Chinees om precies te zijn. Zo heb je bijvoorbeeld pannenkoekjes met Pekingeend, rolletjes met garnaal etc. De service is erg goed en het eten wordt vrijwel gelijk bij jouw op tafel gebracht.

dimsummi

oriental city

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *