The undeniable crave for food

The undeniable crave for food

Dat moment dat je al helemaal klaar bent om naar bed te gaan… Dan lig je daar in bed voor een half uur of een uur en dan krijg je opeens spontane trek in iets lekkers. Dit overkomt mij ongeveer elke avond/nacht. En de mensen die mij goed kennen, weten dat ik onuitstaanbaar ben als ik honger heb. Dan kan je ook echt niks meer goed doen bij mij, tenzij je met eten komt aanzetten. Daarbij komt nog eens dat ik de slanke vrouw ben, die eet als een dik persoon. Ik eet veel, het liefst de hele dag door. Ik eet overigens over het algemeen wel gezond. Veel groenten en op z’n tijd een goede biefstuk of iets anders van vlees. Ik wil binnenkort een Indonesisch kookboek aanschaffen en ook een Spaans en Italiaans kookboek. Ik denk dat ik er wel goed in zal zijn, alleen heb ik weinig geduld en koken is niet zo 1,2,3 gedaan. Maar oefening baart kunst, zoals ze wel zeggen, dus misschien schuilt er ergens nog een beetje hoop voor mij hahaha…

midnight snack

food cravings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *