My first time England

My first time England

Allereerst, sorry dat ik dit  weekend niks heb gepost. Hele weekend gewerkt, en een verjaardag gehad gisteravond. Deze post gaat over mijn allereerste reis naar Engeland.

Eind maart, om precies te zijn 28 maart tot en met 4 april ga ik naar Cambridge. Ik heb me hier gelijk voor aangemeld zodra ik hoorde dat er een mogelijkheid was om met school mee op taalreis te gaan. Ik ben de enige van mijn opleiding die meegaat.

Ik zal die week verblijven bij een gastgezin samen met nog een student. Van maandag tot en met donderdag zullen we Engelse les krijgen in de ochtend. De rest van de dagen en tijd mogen we eigenlijk zelf invullen. Aangezien Cambridge in de buurt van London ligt, ga ik London zeker bezoeken. Ik ben erg benieuwd naar de cultuur, de mensen, het eten en de reis. Het wordt mijn eerste keer in Engeland en ik kijk er enorm naar uit!

image

cambridge_1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *