Muzieksmaak

Hoewel velen het misschien niet van mij verwachten houd ik over het algemeen vooral van hip hop, r&b & rap, maar het hangt eigenlijk het meest van mijn stemming af waar ik naar luister. Bijvoorbeeld als ik heel nerveus ben of veel stress heb luister ik meer naar dubstep, maar als ik een downie mood heb dan luister ik van die typische Kelly Clarkson jankliedjes. En als ik boos ben luister ik vooral agressieve rap muziek. En soms heb ik echt een aparte bui, dan luister ik van alles door elkaar heen.

muzieksmaak

Gepubliceerd door

Sophia Streefkerk

Hi, I'm 22 years old and a secondyears-student of the education International Business Studies. Main interests in business, life and fashion, but also travel en design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *