Cursus Italiaans

Cursus Italiaans

Dag lieve lezers,

Buongorno, vandaag was voor mij mijn allereerste les Italiaans. Ik keek hier al de hele dag naar uit! Ik heb het toch iets onderschat moet ik zeggen. Ik dacht van tevoren dat met mijn Spaanse kennis het erg makkelijk zou zijn, maar dit valt toch tegen. Een echte uitdaging dus, dat is des te leuker. Ik zal deze cursus volgen tot eind juni. De klas is erg klein, maar vier anderen naast mij die de cursus volgen, waarvan vandaag twee afwezig waren in verband met ziekte. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar de volgende les Italiaans. Al sinds een paar jaar stond het leren van de Italiaanse taal hoog op mijn lijstje. Dat het nu dan ook echt gebeurt, vind ik supertof! Zoals jullie al wel weten van vorige posts, wil ik over een paar jaar mijn eigen modebedrijf en kledinglijn oprichten. Ik wil mezelf gaan vestigen in Italiƫ, Frankrijk en Nederland. Het zal misschien niet heel veel zijn wat ik zal kunnen spreken in het Italiaans, maar alle beetjes zijn mooi meegenomen. Wat ik al wel merkte vandaag was dat de grammatica erg lijkt op het Spaans, dus dat was voor mij relatief makkelijk.

italie

italieee

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *