Concert Nelly

Toen ik via Facebook erachter kwam dat één van mijn favoriete artiesten 5 april 2015 een concert geeft in de Philharmonie in Haarlem, duurde het niet lang tot ik een post op mijn Facebookpagina plaatste. Ik wilde weten wie er nog meer graag naar dit concert wilden gaan! Gisteravond reageerde mijn vriendin Sanne Poelemeijer dat ze ook wou gaan. Ik was ontzettend blij. Nu konden we samen naar zijn concert, hoe gaaf. We wilden eerst VIP kaarten, maar deze waren helaas al uitverkocht. We gaan vandaag allebei staanplaatsen kopen. Dat wordt een avond genieten van onze favoriete hip hop & R&B artiest Nelly en lekker dansen. Ik heb er nu al onwijs veel zin in!!! Hieronder een foto met Sanne <3

en sanne x

Gepubliceerd door

Sophia Streefkerk

Hi, I'm 22 years old and a secondyears-student of the education International Business Studies. Main interests in business, life and fashion, but also travel en design.

Een gedachte over “Concert Nelly”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *