De waarde van geluk wordt overschat

De waarde van geluk wordt overschat

Veel mensen denken bij gelukkig zijn al snel aan materiële zaken zoals geld en wat je met al dat geld kunt doen, of aan een leuk vriendje of vriendinnetje. Natuurlijk, die beide dingen zijn leuk, maar dat moet niet de reden zijn dat je leeft. Als je niet gelukkig kunt zijn met de kleine dingen in het leven zoals een lekker luchtje, een lekker hapje, dat mooie liedje, dat lekkere drankje, dat mooie kapsel, die leuke film, dan heb ik toch wel medelijden met je. Ik veroordeel je niet hoor, daar niet van, maar dan loop je toch heel wat mis in dit leven. Als je al zo intens kunt genieten van de kleine dingen, stel je eens voor hoe bijzonder het zou zijn als er eens een keer extra veel geld op je rekening staat, of je zwanger blijkt te zijn. Ik zelf hoop later vier kinderen te mogen krijgen. Ik weet ook al precies hoe ze gaan heten. Het worden drie meisjes en één jongen: Brienna, Cienna, Violette en Joshua. Misschien een beetje raar dat ik daar al over na heb gedacht/over uit ben, aangezien ik op dit moment geeneens een vriend heb. Maar ik word altijd extra blij als ik aan de toekomst denk. Dan zet ik alles op een rijtje wat ik wil bereiken en hoe en even later ben ik er volop mee bezig. Af en toe met steun en hulp van anderen, maar het liefst doe ik alles zelf. Ik ben erg zelfstandig voor mijn leeftijd, vandaar. Mijn doelen in dit leven zijn op dit moment:

1. Succesvol mijn studie afmaken en slagen volgend jaar

ibs

2. Na mijn International Business opleiding naar de universiteit in Engeland of Spanje

ibs university engeland

3. Mijn eigen modebedrijf oprichten

mode bedrijf oprichten

4. Mijn eigen kledinglijn oprichten, waar ik de naam al voor heb bedacht maar dat blijft nog even geheim.

kledinglijn oprichten

5. Een mooi groot huis met een mooie inrichting

groot huis

6. Een leuke jongen/man leren kennen met wie ik veel kan lachen, maar ook een serieus gesprek kan aangaan.

relationship goals

7. Een huis kopen voor mijn moeder en haar vriend in China.

huis china

8. Veel reizen

veel reizen

Dit was het voor nu.

Liefs, Sophia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *