Be thankful

Besef dat we het in Nederland nog zo slecht niet hebben. Zonder studiefinanciering en zorgtoeslag zouden we nog veel harder moeten werken. En als je problemen hebt, krijg je ook daadwerkelijk hulp. Was dat maar zo in Spanje en in zoveel andere landen.. Wees eens een keer dankbaar voor de goede, oprechte mensen in deze wereld en alle positieve dingen in het leven. Ik daag mezelf vanaf vandaag uit om elke dag een nog beter mens te worden!

be thankful

Gepubliceerd door

Sophia Streefkerk

Hi, I'm 22 years old and a secondyears-student of the education International Business Studies. Main interests in business, life and fashion, but also travel en design.

2 gedachten over “Be thankful”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *