Als je de verleiding niet kan weerstaan..

Als je de verleiding niet kan weerstaan..

Dat moment, dat ene moment dat je eigenlijk geen geld hebt om uit te geven. Dan loop je langs die ene leuke winkel en haalt een vriend/vriendin je over om toch een kijkje te nemen in de winkel. Zo’n moment had ik gisteren in de Bershka in Amsterdam. Het merk Bershka is samen met de River Island mijn favoriete merk. Eenmaal in de Bershka zag ik zoveel mooie kledingstukken. Even later stuitte mijn ogen op een hoge spijkershorts, ideaal voor in de zomer en op festivals. Toen ik nog even verder liep, zag ik een prachtig zwart uitgaansjurkje, heel elegant en sexy tegelijk. Het had een open rug en van die zilveren kraaltjes bij de bandjes. Ik dacht, even passen kan geen kwaad. Daar stond ik in de paskamer, waar ik stiekem hoopte dat beide items me verschrikkelijk zouden staan. Echter, een beetje teleurgesteld toen ik ze eenmaal aanhad, bleken ze perfect aan te sluiten op mijn lichaam. Ik zei tegen mijn vriendin: ‘God straft me, ik heb maar geld voor 1 item, helppp’. Waarop zij moest lachen en reageerde: ‘Ik kan morgen wel het jurkje voor je ophalen en afrekenen’. En toen dacht ik bij mezelf, wat bof ik met zo’n lieve vriendin dat ze dat wil doen. Het jurkje staat me ook echt goed, al zeg ik het zelf! Aan de kassa rekende ik de spijkershort af en ik voelde een gevoel van intense blijheid door me heen gaan. Ik was extra blij omdat de shorts zo hoog zijn, mijn litteken bij mijn navel niet zichtbaar is. Hieronder een foto van de spijkershort en het jurkje:

shorts

jurkje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *