Ik kom uit een familie waarin mijn zus Anastacia en haar vriend Marlon beide werkzaam zijn in de mode-industrie. Ze werken beide bij Shoebaloo in de vestiging Amsterdam. Shoebaloo is een schoenenwinkel, maar ze verkopen ook tassen. Marlon Streim is de zoon van de eigenaar. Hij ging in het verleden veel naar Milaan om schoenen in te kopen. Nu werkt hij op kantoor. Mijn zus Anastacia Streefkerk heeft in het verleden gewerkt als verkoopster. Dit betekende dat zij het gezicht van Shoebaloo was, ze moest daarnaast gepast advies geven aan de klanten en met hun meedenken. Nu is ze werkzaam bij Shoebaloo als jurist. Dit houdt in dat ze administratief werk uitvoert op kantoor.

an en mar

Genoeg over hun. Al sinds klein meisje, was ik erg met mode bezig. Ik ben er heilig van overtuigd dat mode meer is dan alleen de term zelf. Wat ik daar mee bedoel is als volgt: Mode is voor mij een uitweg. Dat klinkt extreem en dat is het ergens misschien ook wel, maar in de mode kan je op zoek gaan naar je eigen stijl, experimenteren met verschillende kledingstukken en op deze manier je eigen identiteit creeƫren.

mode

Zoals je bij de kop about me hebt kunnen lezen, studeer ik International Business. Ik wil dan ook nadat ik afstudeer volgend jaar en de universiteit heb afgerond in Engeland en Spanje terug naar Nederland om mijn eigen modebedrijf op te richten en mijn eigen kledinglijn ontwerpen. Ik weet zeker dat ik hier goed in zal zijn en dat ik veel succes zal behalen hiermee. Ambitieus, dat beschrijft mij het beste. Ik weet wat ik wil, wat ik moet doen om het te laten gebeuren en ik heb doorzettingsvermogen. Ik sta stevig in mijn schoenen en niemand, maar dan ook niemand kan me klein maken. Ik ben wie ik ben, ik doe wat ik doe, ik ben trots op mezelf, de manier waarop ik in het leven sta. Meer volgt later.

SDC15843

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *