Nieuwste tv-verslaving

Nieuwste tv-verslaving

Gossip Girl 

Sinds ik dinsdagochtend bij de dokter was geweest en geconstateerd werd dat ik een slijmbeursontsteking in mijn heup heb, heb ik medicijnen opgehaald bij de apotheek voor een kuur van 15 dagen. Hopen dat het na deze periode wegtrekt. Anyway, om een lang verhaal kort te maken: Ik heb de meeste tijd doorgebracht in bed. Omdat ik me op een gegeven moment begon te vervelen, ging ik op Netflix op zoek naar een nieuwe serie. Het moest niet zo maar een serie zijn. Het moest er eentje zijn waar ik me kon relateren met de personen. Het moest op een rare manier iets betekenen voor mij. Niet veel later stuitte ik op Gossip Girl. Nog geen week is voorbij en ik ben nu al bij seizoen 3. Wat maakt de serie leuk naar mijn mening? De personages zijn echt, ze zijn zichzelf en ze staan ergens voor. Neem nou, Serena van der Woodsen. Op het eerste gezicht misschien alleen een mooie vrouw, maar door de afleveringen heen leer je haar echt kennen. Daarom kan ik me ook goed met haar relateren. Ook Jenny Humphrey is een personage die ik echt bewonder. Vooral in het feit dat zij haar dromen najaagt en zelfs haar eigen kledinglijn begint.

gossipgirlquotes4 gossipgirlquotes3

Gossip-Girl-promos-jenny-humphrey-2165682-1450-1115

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *