Nieuw begin

Nieuw begin

Deze website is gemaakt door de vriend van mijn moeder. Hiermee begin ik nu voor mijzelf, enorm spannend, maar ontzettend leuk! Schrijven is altijd al iets geweest wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Eigenlijk zijn ontzettend leuk niet de juiste woorden, laten we het houden op mijn grootste passie. Schrijven is veel meer dan alleen een paar woorden op papier zetten. Voor mij is het een uitlaatklep, maar veel meer een compleet andere wereld. Want als je schrijft vergeet je alles en iedereen om je heen, leer je alles te bekijken vanuit verschillende invalshoeken en ben je steeds bezig om meer kennis en ervaring op te doen. Even een korte introductie van mijzelf hieronder:

schrijven

Mijn naam is Sophia Streefkerk. Ik ben 21 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding International Business Studies op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Als ik volgend jaar afstudeer, wil ik naar de universiteit in Spanje of Engeland. Spanje trekt mij omdat ik daar familie heb wonen en omdat ik zelf half Spaans ben. Engeland trekt mij omdat ik er nog nooit ben geweest en het me een hele leuke cultuur lijkt. Overigens zal ik eind maart een week vertoeven in Cambridge, omdat ik mee op taalreis ga met school. Wat valt er nog meer over mij te vertellen? Naast mijn studie werk ik in het weekend bij de Délifrance. Hier werk ik sinds vorig jaar mei 2014. Mijn grootste passies zijn wat ik al zei schrijven, mode, reizen, winkelen en uitgaan. Mijn ambitie in het leven is om over een jaar of 6/7 mijn eigen modebedrijf te hebben en misschien zelfs wel een eigen kledinglijn. Hier heb ik ook heel veel ideeën voor. Ik heb een zus van 26 en een broertje van 10. Milaan staat zeker op mijn to do list wat reizen betreft en Barcelona ook.

480811_3915444722270_722696572_n

milaan

 

barcelona stad

Ik heb voor dit jaar besloten om een compleet andere weg te bewandelen, al was er niks weg met de weg hiervoor, daar niet van. Ik heb besloten dat ik een eigen website wou, die ik nu dus heb, waar ik zo veel mogelijk op zal schrijven als ik daar de tijd voor heb. Naast het vele schrijven hoop ik van de zomer een cursus te gaan volgen of in Utrecht of in Amsterdam om zelf kleren te ontwerpen te leren. Dat lijkt me zo gaaf! Ik heb genoeg ideeën uitgetekend op papier en in mijn hoofd, maar hoe vet zou het zijn om je eigen kleren zelf te maken?! Dit was het voor nu, liefs Sophia

XO

2 gedachten over “Nieuw begin

  1. Heel leuk soph! Je bent een leuke meid en weet zeker dat er nog veel leuke verhalen komen! Ik blijf ze lezen! Goed bezig meid! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *