FOODPOST

I just came back from having a lovely dinner at ’t Vosje, this lovely restaurant located in the centre of Rosmalen, where I live.

I had a coke to drink and this huge plate of Carpaccio salad, which was extremely tasteful.

I definitely recommend this restaurant for others to enjoy a lovely meal or a lovely drink. Also the service is very good, which I think is highly important!

All my love, xo Sophia

An image of my food below:

carpaccio

Uit eten bij Bottles

Vandaag moest ik werken van 12.30-17.30 bij de Délifrance in Den Bosch. Rond 18.30 toen ik weer bij mij in het dorp was in Rosmalen, besloot ik mezelf te trakteren en ben ik wezen eten bij Bottles. Bottles is een superleuk en gezellig restaurant in het dorp van Rosmalen.

Eerst bestelde ik een glas zoete witte wijn. Daarna koos ik voor de kipsaté met gefrituurde uitjes, kroepoek, salade en gekrulde frietjes. Ik heb in tijden niet zo lekker gegeten. Alles smaakte echt super! En supervriendelijk personeel.

Na dit hoofdgerecht ben ik een dubbele espresso gaan drinken onder het genot van een appelgebak, waar de ober 2 ijsbolletjes bij deed. (Eigenlijk doen ze niet aan desserts, dus dit was een leuk extraatje!)

Al met al raad ik dit restaurant zeker aan! Niet alleen voor het topkwaliteit eten, maar ook voor het enorm aardige personeel. Én ook nog mooi meegenomen is dat ik helemaal niet veel geld kwijt was, €23,- inclusief €3 fooi dat ik er bij had gegeven!

horeca rosmalen

bottles

XO, Sophia

Dim sum experience

Afgelopen zaterdag heb ik genoten van Dim Sum. De naam van het restaurant is: Oriental City. Het zit op de oude doelenstraat in Amsterdam. Het is altijd erg druk. Je krijgt een nummer, en dan moet je met je gezelschap op de gang wachten tot je aan de beurt bent. Het personeel vond ik erg aardig.

Maar goed, wat je natuurlijk echt wilt weten is of de Dim Sum hier een aanrader is. En dat is het zeker! Dim Sum zijn tapas uit de Aziatische keuken, Chinees om precies te zijn. Zo heb je bijvoorbeeld pannenkoekjes met Pekingeend, rolletjes met garnaal etc. De service is erg goed en het eten wordt vrijwel gelijk bij jouw op tafel gebracht.

dimsummi

oriental city

The undeniable crave for food

Dat moment dat je al helemaal klaar bent om naar bed te gaan… Dan lig je daar in bed voor een half uur of een uur en dan krijg je opeens spontane trek in iets lekkers. Dit overkomt mij ongeveer elke avond/nacht. En de mensen die mij goed kennen, weten dat ik onuitstaanbaar ben als ik honger heb. Dan kan je ook echt niks meer goed doen bij mij, tenzij je met eten komt aanzetten. Daarbij komt nog eens dat ik de slanke vrouw ben, die eet als een dik persoon. Ik eet veel, het liefst de hele dag door. Ik eet overigens over het algemeen wel gezond. Veel groenten en op z’n tijd een goede biefstuk of iets anders van vlees. Ik wil binnenkort een Indonesisch kookboek aanschaffen en ook een Spaans en Italiaans kookboek. Ik denk dat ik er wel goed in zal zijn, alleen heb ik weinig geduld en koken is niet zo 1,2,3 gedaan. Maar oefening baart kunst, zoals ze wel zeggen, dus misschien schuilt er ergens nog een beetje hoop voor mij hahaha…

midnight snack

food cravings

Dim Summen

Mijn allereerste post in de rubriek FOOD. Deze kon mij kennende natuurlijk niet ontbreken!

Dit weekend zal ik doorbrengen in Amsterdam Zuid bij mijn zus, ons broertje en de vriend van mijn zus.

Zaterdagmiddag gaan we met zijn vieren Dim Summen. Dim Sum kun je zien als kleine tapas uit de Aziatische Chinese keuken. Erg lekker, leuk, en gezellig. Hieronder een paar foto’s zodat je een impressie kunt krijgen.

dim sum

dimsum